Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Nedelja 23.02.2014.
15:08
Srna A
Vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski izjavio je da je u Ukrajini izveden klasičan puč time što je predsedik parlamenta preuzeo predsednička ovlašćenja i ocenio da ova država ide ka regionalizaciji.
Nedelja 23.02.2014.15:16
Jedini nacin da Krim ostane u ruskim rukama je podjela Ukrajine na istocnu I zapadnu. Dolaskom antiruske opozicije na vlast u Ukrajini Rusi su izgubili svoje pozicije I prijeti im totalni izgon iz Ukrajine a u Krimske baze ce se useliti NATO fashisti. Sada je Kasno I Rusi su u dosta nepovoljnijem polozaju nego sto su bili dok je Janukovic bio na vlasti. Nazalost sa ovakvom politikom Rusija je na putu gubitnika i slijedece sto cemo gledati je revolucija u Bjelorusiji a onda potpuno opkoljavanje Rusije i njen konacan slom. Ako se cudo ne desi i Putin ne sidej sa gimansiticarke i baci se na rjesavanje problema biti ili ne biti za Rusiju ovaj scenario je tako lako moguce sprovesti u djelo.
Nedelja 23.02.2014.15:28
Vi ste neki siromasak tragikomicnog duha. :) Kad bi Rusija bila tako naivna, vec odavno bi bila pokorena. Svi do danas koji su to pokusali su se na nos poboli i na dugo vrijeme su ih Rusi oducili od ratovanja a vecinu za sva vremena!!! Oprosti msje magare! :)
Nedelja 23.02.2014.19:14
Pa ruski Car je zrtvovao Puskina u to vreme najveceg Ruskog pisca samo da bi ujedinio Rusiju, a duelista porucnik Danthes sin troje oceva koji je bio u ljubavnoj vezi sa ocuhom Holandskim ambasadorom u Rusiji je pucao pre znaka.Car ga je pomilovao i ako je za duel vazila smrtna kazna! taj isti Danthes je postao adjutant Napoleonu u Krimskom ratu u kome je poginulo pola milion ljudi, ali Krim ipak nikad ne postade francuski. Lukaviji su Rusi a zavere i ostale zajebancije su njihova opsesija ! Nikad se nista ne menja sve je isto svi igraci su isti,ista je i sahovska tabla isti su i pijoni,kraljevi dame lovci i konji jedino su topovi zamenjeni nuklearkama ! Pa ko voli nek izvoli !
Nedelja 23.02.2014.15:42
Pre ce se nato useliti u Moskvu nego na Krim...Videcemo kako ce satanisticko djubre klicko da reaguje kada mu pola drzave otkaze poslusnost sto se vec sad desava..Bude li krenuo silom,imace gradjanski rat...a onda mu ni majdan ostati nece.Onaj nemacki ministar ga vec sad upozorava na to....
Nedelja 23.02.2014.15:28
Prolupo si Miroslave...vreme te je pregazilo.Gradjanski rat je u Ukrajini neizbezan.To je ono sto sigurno predstoji.Nije samo Krim u pitanju...u pitanju je najmanje pola Ukrajine. http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Glasine-i-podele-cepaju-Ukrajinu.lt.html
Nedelja 23.02.2014.15:50
Да је пролупао,потврђује и ова реченица у горе наведеном тексту:"On je ocenio da je ono što se dogodilo u Kijevu deo pobune SIROMASNIH"?! Нигде не помиње фашисте и западњачке плаћенике.
Nedelja 23.02.2014.15:53
Ovo je sve povezano u vezi Sirije.Amerikanci su "popustili" od napada nad Sirijom,pod uslovom da se dogovore sa Rusijom u vezi Ukrajine,a to znaci podele zemlje na zapadni i istocni deo.Sve vise lici na Gruzijski scenario : Amerikanci su pomagali i podrzavali Gruziju ( opremili celu vojsku,napravili dobar biznis) i pustili obe pokrajine Rusiji,a zauzvrat da se Rusi ne mesaju u vezi Kosova.Sad ce zapadni deo Ukrajine,ili takozvani "evropejci" dobiti 10-ak milijarde da se malo obraduju u njihovu "pobedu",ali to ce biti samo jedan pocetni dug u daljnem zaduzivanjem zapadne Ukrajine.Deblji kraj ce izvuci bas oni.Zapad jedva ceka novu zrtvu,za sirenje svojih mocnika na racun jeftine radne snage.
Nedelja 23.02.2014.16:48
skip-spin,lupaš kao otvoren prozor na promaju tebi mora da je svraka popila mozak,čuj nato u moskvi,,pa ovo je urađeno po planu Putina i Rusije koja će bez zrno baruta i nijedne žrtve dobiti svoju teritoriju Krim,najbogatiji deo ukraine ovima će ostati sirotinja koja će biti na trg dok ne ogladne i nestane im droga onda će živeti od demokratije koju im je zapad servirao ,rusija će ukinuti finansije zatvoriti ventile nafte i gasa ,Rusija nije više Jelcinova nego Putinova ,on je rusiju vratio rusima vati će im se i Ukraina i postaće još veća i jača ,a evropa se za koju godinu raspada jer je osiromašila
Nedelja 23.02.2014.17:25
Nije lako proterati 8 miliona ljudi, pogotovu ako se uzme da su oni toliko nadomak matice. Inače, Rusi su oduvek bili osetljivi na pitanje Krima, više je ratova, sa ogoromnim gubicima vođeno za Krim. I Rusija, ako oseti da je njeno stanovništvo tu ugroženo ima legitimno pravo da brani delove Ukrajine gde preovlađuje rusko stanovništvo. Pa, u južnoj Ukrajini i na Krimu ništa skoro nije ni posojalo dok knez Potempkin nije, za vreme Katarine Velike, izgradio i naselio. Za razliku od nas, Rusi, kao i svi veliki narodi, nemaju kratko pamćenje.
Nedelja 23.02.2014.19:34
Ukraina je nezavisna drzava I svaka intervencija sa strane od bilo koga je protiv povelje UN.A sto se tice 8 mil. Rusa oni mogi a I trebalo bi da nastave da zive kao I do sada u miru. Ako im se ne dopada oni imaju alternativu majka Rusija dok Ukrainci nemaju alternativu.
Nedelja 23.02.2014.21:57
Zar to sto tvrdis se ne odnosi i na Srbiju. Srbija je nezavisna drzava i svaka intervencija sa strane je protiv povelje UN. A sto se tice Albanaca na Kosmetu oni su mogli a i trebali da nastave da zive u miru.Ako im se nije dopadalo i ne dopada oni imaju alternativu majku Albaniju,dok Srbi nisu imali alternativu 1999 .NATO olos nas je bombardovao,bez povelje UN.Zasto to nebi mogli Rusi ( bombardovanje Ukrajine ) da bi zastitili SVOJE u Ukrajini ?
Nedelja 23.02.2014.22:23
Stvari su veoma razlicite 1999 godine mi nismo bili u UN,drugo Ukraina ima atomsko naoruzanje pa ne bi bas bilo tako lako napasti ih.Ukraina je u bivsoj SSSR bila najaci vojno industriski region. ,
Ponedeljak 24.02.2014.00:50
Ako se ljudska prava krse kako to spreciti ako nemas autoritet(jaka vojna sila) a sto se tice rezolucije UNa 1244 potpisane u junu 1999 kao kapitulaciski dokumenat kojim obecavamo da cemo vojno,policisko.kao I sve ostale Srpske drzavne ustanove napustiti teritoriju Kosova.
Ponedeljak 24.02.2014.07:17
Daj covjece nepricaj gluposti,izmisljas pricu,procitaj tu rezoluciju pa komentarisi.Da je to istina sto ti pricas ,nebi Siptari i EU razgovarali sa nama o Kosovu.
Nedelja 23.02.2014.17:52
Prijatelju, toj "potlačenoj" Ukrajini, Rusija je dala Krim. Takođe je osvojene osvojine delove Poljske priključila Ukrajini. Oni ruše spomenike Lenjinu po Kijevu, a da nije bilo Sovjeta Ukrajina nikada ne bi posledovala današnje granice, i ako nastave da ovako rade, neće ih ni posedovati više.
Nedelja 23.02.2014.19:09
U Sociu se igre zavrsise a sada pocinju u Ukrajini igre prestola, sve u svemu bice veoma zanimljiva 2014 god.
Nedelja 23.02.2014.21:42
Nadam se da je Kličkov video kako pravi rusi sa istoka ukraine marišu i proteruju ove teroriste to je znak da će istočna ukraina konačno bude vraćena braći rusiji jer je krim od uvek bio i biće ruski a zapadu će ostati ova drogirana sirotinja da je hrane i kupuje marihuano
Nedelja 23.02.2014.23:32
...uzelo je 75 godine da se vidi ljubav prema Fasizam, i ako A.Hitlera nama,(primer Jugoslaviju ili Ukrajinu) njegovu ,,pogubnu" ideju i zapadne sile prihvatav kao jedina demoratija skojom svet moze biti porobljen.
Ponedeljak 03.03.2014.18:31
lazanski je znani kontraobavestajac, da nije njega jos bi se vijorila nasa zastava u kninu. ko ga pusta da i dalje dezinformuje i igra dvistruku igru?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)